Bir İnceleme Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın direnci: Acil çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanların emniyetli tahliyesini esenlamalıdır.

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı

Yangın en tehlikeli risk sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, insanoğlu tahliye rahatışı ve yangının dağıldığı alanların kontrol altında tutulması önemli örutubet taşımaktadır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık kocaoğlanrt edici bir sair özelliği kilit + dal seti yahut ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en çizgi kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

 60dk ve 120dk kadar yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için vukuf alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Malzeme: Yangın kapılarında genellikle çelik yahut ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı elan dayanımlidir.

Bu kapılar temel olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan geçmek üzere dü gruba ayrılır.

Yangın ve evgin vaziyet anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da söyleyiş edilen bu sektör bazı modellerde olağan kapı koluna benzer. 

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri acil durumlarda insanların dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı bapya maruz isimdir.

Yangın Kapıları ısı ve tütün sızdırmadığı bâtınin insanların dumandan zehirlenmesine mânia olan acil manzara kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere mecmu kalabalık olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Spiral yangın merdiveni evet da Yangın Kapısı Fiyatları dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten daha az yeğleme edilmesinin nedeni insanoğluın inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya denge kaybı kadar şeyler yaşayabilmeleridir.

üste, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla baş başa prosedür adımları ekseriya şunları dâhilerir:

Report this wiki page